Arbeidsongeschiktheidsverzekering AOV online afsluiten zonder provisie – execution only

 

Steeds meer ondernemers overwegen het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Een arbeidsongeschiktheidsverzekering beschermt ondernemers tegen een ongewenste arbeidsongeschiktheid. Stelt u zich bijvoorbeeld eens voor, dat u tijdens uw werk als timmerman van een steiger valt. De gevolgen van zo’n ongeluk zullen enorm zijn! Waar u als werknemer van een werkgever verzekerd bent voor een arbeidsongeschiktheid in zo’n situatie, bent u dat als ondernemer niet standaard. Een AOV afsluiten voorkomt dat u uw maandelijkse vaste lasten niet langer kunt betalen!

 

Neem als voorbeeld een situatie waarbij u op uw 40e arbeidsongeschikt raakt. U zult in dit geval tot uw 67e (AOW-leeftijd) in uw levensonderhoud moeten kunnen voorzien, voordat uw pensioen uitgekeerd wordt. Wanneer u gemiddeld 2.000 euro per maand uitgeeft, betekent dit dat u tot uw 67e nog circa 800.000 euro aan lasten heeft. Hierbij is rekening gehouden met een eventuele inflatie in die periode. Veel ondernemers zullen niet voldoende spaargeld hebben opgebouwd om dit volledig te kunnen bekostigen. Reden genoeg om het afsluiten van een AOV te overwegen! Een AOV execution only afsluiten kan via onze website. Uniek aan onze service is dat wij een AOV zonder provisie aan u aanbieden, namens verschillende verzekeraars. Ook bieden we u veel aanvullende informatie over de werking van deze verzekeringen.

 

Arbeidsongeschiktheidsverzekering AOV online afsluiten - execution only

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering AOV online afsluiten is heel eenvoudig. Op onze website bieden we u een handige tool, waarmee u de AOV van verschillende verzekeraars met elkaar kunt vergelijken. Zo vindt u al snel de meest geschikte arbeidsongeschiktheidsverzekering bij uw persoonlijke situatie. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering AOV online afsluiten betekent bij ons, dat u voor AOV execution only kiest. Dit betekent dat wij u helpen bij het afsluiten van uw AOV, zonder hier extra kosten voor in rekening te brengen. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering zonder provisie afsluiten voorkomt dat u veel meer betaalt dan hoogstnoodzakelijk is.

 

Uw AOV execution only afsluiten via onze website begint bij het gebruik van onze online tool. De tool zal u vragen om elf eenvoudige vragen in te vullen. Deze vragen zijn gerelateerd aan uw leeftijd, uw huidige inkomen, het aantal jaren wat u als zelfstandig ondernemer gewerkt heeft en het type beroep wat u uitvoert. Met name het type beroep is een bepalende factor in het berekenen van uw maandelijkse premie voor uw arbeidsongeschiktheidsverzekering. Voor een timmerman zijn de risico’s immers veel groter, dan voor iemand die als een manager of consultant werkt. Dit betekent dat een timmerman doorgaans een hogere maandelijkse premie betaalt, dan een consultant of manager.

 

AOV execution only vergelijken

Het kan erg verstandig zijn om voor het afsluiten van uw AOV execution only een vergelijking te maken tussen de verschillende verzekeringen. Verzekeraars hebben ieder hun eigen polisvoorwaarden, wat betekent dat u bij de ene verzekeraar verzekerd bent voor situaties die een andere partij niet verzekert. Dit verklaart logischerwijs ook een deel van het verschil in premie tussen de verschillende verzekeraars. De polisvoorwaarden van deze verzekeraars krijgt u toegestuurd na het aanvragen van een AOV zonder provisie via onze website. In sommige gevallen kunt u deze voorwaarden ook op de website van verzekeraars vinden. Standaard heeft u veertien dagen bedenktijd na het afsluiten van een AOV zonder provisie via onze website.

 

Advies over een AOV execution only

Vindt u het vergelijken van uw AOV execution only lastig? Onze specialisten staan voor u klaar om u van een persoonlijk advies te voorzien. Neem vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden van een arbeidsongeschiktheidsverzekering AOV online afsluiten samen door te spreken. Zo vindt u altijd een AOV execution only die aansluit bij uw situatie, zonder dat u maandelijks een veel te hoge premie voor uw verzekering betaalt.